Jag kan jag… och jag mår ok!

JAG KAN JAG!

Jag kan verkligen ställa till det…
Jag gav min älskade man biljett till att se ”En droppe midnatt” med Jason ”Timbuktu” Diakité i julklapp. Föreställningen var idag… kl 16. Det upptäckte vi kl 16.30 när vi skrev ut biljetterna. Jag trodde det var kl 17.00!
SÅ frustrerande… & så arg jag var på mig själv! Några av biverkningarna av cellgifterna är att jag är trött, ofokuserad, glömsk & förvirrad.

Jag kan rätta till det…
I desperation mailade jag till Ticketmaster, biljettansvarig på turnén, Slagthuset och evenemangsansvarig på Slagthuset. Både evenemangsansvarig på Slagthuset & biljettansvarig för turnén svarade och hjälpte oss att få biljetter till kvällens föreställning istället! SÅ TACKSAMMA & GLADA! 🙌❤️😁
Så vi fick en riktigt härlig kväll med en väldigt bra föreställning! YEY!
Jag kan jag! 😜

Och för att ni ska få en bild av hur förvirrad jag kan vara… i torsdags & fredags höll jag på att fundera över om jag & Patrik skulle gå på bio nu när älsklingsungen skulle vara några dagar hos släkten i Höör. Vi hade ju ordnat barnvakt för att vi skulle se Jason. Men det kom jag inte på förrän i fredags kväll… när jag nästan höll på att boka biobiljetter. Jisses!

Jag har för några veckor sen snurrat till det med nytt lösenord och inloggning till iCloud, så ingen verkar kunna hjälpa mig att komma åt iCloud, mina kontakter & kunna ladda ner appar på min mobil. Därför har jag inte kunnat lägga ut bilder på Instagram bl a.

Jag ”lyckades” på något sätt radera ett nästan klart blogginlägg… så luften gick helt ur mig och jag har inte riktigt orkat börja om på ett nytt blogginlägg. Men jag måste nog göra något åt dessa saker då släktingar & vänner som inte finns på Facebook börjar bli oroliga då inga uppdateringar kommer från mig. Puh. (Så nu la jag ut mitt facebookinlägg här i bloggen också.)

Så ja… jag kan verkligen jag.  😬😲😘❤️

Och jag är ganska ok… om än något trött, förvirrad & glömsk. Ska försöka ta mig samman och skriva mer om vad som händer, för det är en del som händer.

Hoppas du har en fin helg du med!
Kärlek!