Cancern är borta!

Jag vet att jag varit väldigt tyst här, är väldigt ledsen för det! Är VÄLDIGT VÄLDIGT hjärntrött sen operationen och orkar inte skriva just nu. Har påbörjat ett blogginlägg för flera veckor sen som berättar om operationen och framåt. Det kommer när det kommer. 😃

Men NU har jag underbara nyheter…

Idag hade jag tid hos läkaren på isotopterapiavdelningen för att få veta hur labbanalysen av tumören gått.

Och… YEEEY!!! ALLT ÄR BORTA!!! Ingen cancer kvar! Inga metastaser, dvs ingen spridning! Ingen mer behandling! <<<

Ny röntgen, provtagning & återbesök i januari. That’s it. Inget mer. SÅ skönt att slippa fler behandlingar, varken cellgifter eller strålning!!! Ja, förutom själva läkningen & rehab efter operationen… gastroskopier & kontakt med kirurgen fortsätter.

De har även konsulterat en expert på just NET i Bergen, Norge. 🤔 ”Eftersom min cancersort är så ovanlig”, som min läkare sa. De har haft konferenser och diskuterat mig & min cancer. När jag sa att min läkare i Tyskland (Dr Henning Saupe på Arcadiakliniken) också hade sagt att om labbresultaten var så bra som de är, så tyckte han inte heller att ytterligare behandling skulle behövas, så sa dagens läkare; ”Så bra! Då är Norge, Tyskland & Sverige enade!” 😃

Tror det var då glädje- & lättnadstårarna kom. Har varit mest orolig tror jag över att de skulle vilja behandla mig mer, och att jag skulle behöva ”fajtas” om att jag inte ville det. Sååå skönt att alla är överens! 😅

Och självklart är jag glad att det är borta, och det inte har spritt sig. Men på något sätt har jag nog inte varit så orolig över det tror jag. På samma gång känns det overkligt. Vet inte om jag fattat än. Är ju ganska trög & seg i huvudet. 😜

Haft lite problem

Jag har problem med att det läker ”för bra” där de sytt ihop resterna av magsäcken med resten av matstrupen. För några veckor sen kunde jag inte äta, det tog stopp och jag kräktes upp det jag fått i mig. Det var inte alls konstigt visade det sig, för jag hade visst bara en ojämn 9 mm öppning i matstrupen. Då gjorde de en vidgning (dilatering) med hjälp av en ballong vid gastroskopi, så blev det en 12 mm rund och jämn öppning. En vecka senare upprepades det & öppningen blev 15 mm. Ny procedur planerad nästa onsdag (22/11).

Dock har jag haft en konstig känsla idag när jag ätit och har inte fått i mig så mycket. Och när jag nyss skulle äta lite, efter jag kom hem från min underbara glädjekör (Joyvoice), så hände det dessvärre igen!!! Så ledsen! Vill ju bara kunna äta! Inte få stopp & kräkas upp det lilla jag får i mig. Nu är det runt 22 kg mindre av mig. Får ringa kirurgen imorgon och höra om gastroskopin kan göras innan nästa onsdag. Orkar inte gå en hel vecka så här igen.

Ännu ett bakslag som tar lite udden av den underbara nyheten idag!!!

Men, BÄST idag… och egentligen nog bäst i år… JAG HAR INGEN CANCER!!! Ingen spridning!!! Och jag slipper fler räliga behandlingar!!! TJOOOOHOOOOO!!!Lyckliga efter beskedet, innan vi gav oss ut i regnrusket.
< Halleluja-moment!, som Idoljury-Kishti hade sagt!

🙌💖🙌💖🙌

Ta hand om dig, så hörs vi snart igen!

Puss & Kram & Kärlek!

/Ellinor

💖😘💕