Liten rapport

Igår släppte äntligen smärtan i axlarna. Yey! Fick ny smärtstillande och hade TENS-apparat hela dagen. Vilken lättnad!!!

Jag var uppe och gick 50 meter 5 gånger, fast det bara stod 4 gånger på schemat. 💪 Andningsträningen går mycket bättre när axelsmärtan lättat. 

Under kvällen fick jag sjukt ont i nedre dekan av tarmarna. De sover ju och är stilla under operationen, så det tar lite tid innan de börjar röra på sig & då gör det ju ont. Det har kommit & gått lite under natten. Och nu när det lättat lite så har istället min sondmatningspump varit störig & pipit & väckt mig. Så fort jag somnat har den satt igång. Är sjukt irriterad på den nu. Och strax kommer de väl in & ”väcker” mig. 

Rapporterar mer sen. Är så glad att axelsmärtan har lättat, mindre glad att min sömn blivit störd inatt också. 

Och som det blåser! Är ju uppe på 11:e våningen & det liksom riktigt knakar & skakar i fönstren av vinden emellanåt. 

Just det, sent igår kväll spelade någon väldigt hög musik! Typ från våningen under. På ett sjukhus! Tänkte på hur de i tv-serier & filmer visar hur vissa kirurger vill ha musik & rocka loss när de opererar. Undrar om det var så?! Vad kan jag annars höra här uppe på 11:e våningen?!

Ha det fint så länge!

Puss & Kram! ❤️

/Ellinor

2 reaktioner på ”Liten rapport

  1. Finaste Ellinor, är så glad att din op gått bra! Tänker på dig och hoppas att de släpper ut dig så snart det bara går. Håll humöret uppe och tänk på all kärlek som finns i din omgivning. Vi är många som tänker på dig! ❤️💕

Kommentera