Operationen har gått bra

Hej alla fina!Operationen har gått bra! 🙌 Enligt vad de kan se med ögat så har de fått bort allt. Jag har tokmycket slangar överallt, har ändå fått bort någon. Imorgon försvinner nog den i näsan. Jag mår efter omständigheterna ok, förutom att jag haft SJUKT ONT i axlarna!!! Så jag har knappt velat andas & helst inte röra mig om jag hittat en ställning som funkat. Så jag har inte sovit så mycket pga smärtan, vilket gör att jag är galet trött. 

Kom från IVA igår och de är nöjda med mina resultat. Första dygnet är bara som ett snurrigt töcken. Just nu är jag lite klarare. Har fått dricka klara drycker idag, igår var det 30 ml destillerat vatten per timme. Det funkar väldigt bra att vara uppe och gå, med hela min sladdhög. 

Tack för alla hälsningar, har inte kunnat ta in / orkat läsa dem riktigt! Är VÄLDIGT trött!!! Så detta är vad jag orkar skriva nu.

Puss&Kram på er! 😘💕

/Ellinor 

Kommentera