Cytostatikaomgång 3 av 4

På väg mot SUS Lund för 3:e / nästsista cytostatikaomgången (dag 1 av 3). 

Har verkligen INGEN LUST ALLS att göra detta nu när jag mått så fantastiskt bra efter Tyskland! Tror inte jag mått så bra på typ ett år. Och då känns det så mycket jobbigare att få i mig cytostatikan som ger mig den äckliga smaken i munnen, tar bort matlust & aptit & får mig att lukta äckligt & som gör mig så trött & ofokuserad. 

Försöker tänka att det är den nästsista omgången. Efter dessa 3 dagarna är det en omgång till i mitten av augusti. Sen ska jag (äntligen) få komma tillbaka till Tyskland igen!

Och idag följer älskade ungen med på behandlingen. Han är nyfiken på hur det går till. 


Hörs mer sen. Skulle ha skrivit förra veckan om Tyskland, men det blev en liten mental dipp (depp) precis efter hemkomsten. Det var sådan kontrast att komma hem till ”verkligheten” & sen har jag haft sån energi att jag varit ute och gjort en massa saker, cyklat runt i Malmö, träffat vänner & varit på olika släktträffar, så dagarna bara gick. 😃 Lovar att återkomma mer om Tyskland snart. 

Men tänk gärna på mig lite extra nu dessa behandlingsdagar. 

Tack!
Kärlek & kramar! 

/Ellinor

💜💪🦄

3 reaktioner på ”Cytostatikaomgång 3 av 4

Kommentera