I Tyskland

Det har varit lite tyst från min sida. Jag fick ju cellgifterna onsdag-fredag förra veckan. Sen kämpade jag under lördagen med försöka fokusera på att packa, det gick väääldigt långsamt! 😊

Sen gick vi upp 3.30, åkte hemifrån 4.30, till Köpenhamn, flög till Berlin, sen vidare till Frankfurt. Därefter några timmars bilresa till Arcadiakliniken i Bad Emstal utanför Kassel. Jag vet inte exakt hur lång tid det tog, för jag slumrade mest hela vägen. Vet att vi fastnade i bilköer pga vägarbete, så det tog längre tid än de ca 2 timmar det normalt tar. 

Väl här fick vi sen lunch & rundvandring. Tror det tog mig 2 dagar innan jag slutade fråga Patrik om vägen. Kunde inte fokusera på de olika våningarna & trapphusen. 

I alla fall, sen har jag haft mobil- & internetvila. Dels pga att de råder oss att ha det, sen är schemat så fullspäckat så tiden finns inte & sen är internetmottagningen ganska dålig. 

Nu har jag haft min sista behandling, eller… jag ska få massage i eftermiddag & vi avslutar med ”Closing circle”, en gruppsession där vi avrundar veckan. 

Jag kommer sakna detta fantastiska ställe & är SÅ tacksam att jag kommer tillbaka augusti!!! Jag lovat att skriva mycket mer i veckan om allt fantastiskt på Arcadiakliniken. 


Arcadiakliniken


Jag & Patrik njuter på bänken vid den lilla näckrosdammen bredvid Arcadiakliniken. 

Ta hand om dig!

Kram & kärlek!

😃💜💪

3 reaktioner på ”I Tyskland

  1. Fina ni! 💞 Härligt att se er och underbart att du blivit så väl omhändertagen. Sköt nu om dig ordentligt även när du kommit hem 💞💫😘💞💫 Ljus och kärlek

  2. Finaste Ellinor,
    Skönt att du blir väl omhändertagen inte bara medicinerad. Body, mind and spirit….
    Snygg som attan är du i din nya frisyr också! Tänker på dig.
    Kramar

Kommentera