Vi kör på!

Here we go! 2:a cytostatikaomgången, dag 1 av 3. 


Drar en lättnadens suck att det blev av. Min benmärg & vita blodkroppar har ju varit mindre glad. Nu ska jag få ta sprutor i 7 dagar för att stärka den. Av dessa kan jag få ont i skelettet & huvudvärk. 

Så nu kan vi följa planen… det blir Tyskland på söndag. Sååå skönt! Det var väldigt jobbig väntan efter provtagningen vid 8 i morse. Satt och höll på att somna i omysiga ”Bistro A” på sjukhuset i Lund. Helt slut, för jag hade lite svårt att somna i natt. Var ganska nervös. När min fina sköterska på onkologen sa att proverna var bättre och jag skulle få cytostatikabehandling nu idag blev jag så glad att jag började gråta & kramade om henne. 😂 Anspänningen släppte.  Det hör nog inte till vanligheten att patienterna blir så glada för att få cellgift. Haha. 

Så, här ligger jag nu medan det droppar in i armen. 

Ha en fin dag! Kram & kärlek! 💜💪

/ellinor

2 reaktioner på ”Vi kör på!

Kommentera