Skallig

Blev chockad i morse när stora tussar lossnade. Sen i söndags har det varit några strån och igår mycket strån i handen. Så jag var inte beredd på att få typ halva skalpen i handen i dag. Det var en väldigt jobbig känsla! Hade ju bestämt med finaste vännen Mary att hon skulle komma i eftermiddag och raka av det. Men nu smsade jag i panik till henne bilder på mina tussar. Hon bara skrev: ”Jag kommer nu.” Kärlek!!! ❤️
Jag tog mig samman, lämnade sonen på fritids & sen kom Mary & rakade av mig håret. Et voilà!Mitt nya jag!

Känns konstigt, men helt ok. Nu sitter jag & väntar på min tur på vårdcentralen. Ska lägga om picclinen & ta blodprover. 

Sen ska jag & Mary hem & öva på att göra turbaner. 

Ha en fin dag! Kram & kärlek! ❤️

/ellinor

10 reaktioner på ”Skallig

  1. Finaste!!!❤️❤️❤️Så skönt att Mary kunde rycka ut så snabbt!!🙏❤️….speciellt nu när Julia är sjuk😷
    Kramar till dej världens finaste syster!❤️🤗🤗🤗❤️

  2. Så snygg du är i din nya frisyr! Tänker på dig och din familj. Så bra att du ska ner till Tyskland och få lite skräddarsydda behandlingar. Bra idé med insamling vännen. Alla bäckar små….. Ingen kan göra allt men alla kan göra något💚🌺

Kommentera